• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pagasta pļāvējs

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Pagasta pļāvējs

  • Birthday 03/14/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Samp, BMX, LFS, CS
  • InGame
    Mike_Wolferine

Contact Methods

  • Discord
    zhurka22

Recent Profile Visitors

992 profile views

Pagasta pļāvējs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Kāda mašīnas atgriešana, ja mašīna sen jau pie Carl_Redwood. Bana ilgumu sauc labāk! Ja mašīnu nada atpakaļ, prasat mašīnu Carl_Redwood!
  2. Kāds sods, vienk nosauc sodu, mašīna sen jau pie Carl_Redwood... Visas pretenzijas tagad uz viņu!
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Reigns, pirms video bij Elvis_Kane arī! 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es pildijos pie Russian Mafia benzīntanka (RM), kad piebrauca Nick_Reigns, un sāka runāt kautko par banošanu! Tad piebrauca Elvis_Kane ( vai ktkā tā ), sāk dauzīt pa mahu ( pat reportoju, admini laikam nerespektē spēlētājus nopietni ), tad es braucu prom, viņi sekoja. Elvis kā redzat nekur tālu nepalika ( invisibility laikam arī ieslēdza ), bet nu mūsu varonis Nick_Reigns jau tēloja baigo piparu, sāk šaut pa mašīnu, beigās mani nošauj! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa/Viņu abu! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=6Bujl41o9_A (Screenshots vai Video) P.S. Nick, drīz tu vairs baigo piparu netēlosi, un aizej labāk paraudi par to savu "Elegy" kautkur citur, nevis SAMP.LV serverī caur /b čatu!
  4. Nav tur nekāda insulta, viņš tevi nosauca par Lo** IC čatā, nevis OOC ;)
  5. Un cipa tas tevi glābs, vajadzēja izklāstīt to, kad tur tajā līgumā kautkas ir rakstīts, nevis atagad te pats kautko lokas ārā, lai cipa domātu, kad esi bez vainas pats
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Honigan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ar Marku-Pogodinu braucām no LS ēstuves uz 46 km/h, tad piebrauca priekš''a šis policists, un ne par ko ķēra mūs abus! mēs bijā PRIZMAS placī, kad braucām ārā, viņš ar QS sāka šaut pa mani, tad mēs abi nomirām pie ogļu iekraušanas, kad atbraucu atpakaļ uz PRIZMAS placi ( ko redzēsat video ), sāk šaut pa mani, tad mazliet apstājas, atkal uztaisa QS un nošauj ne par ko 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=gj2KePZzdsE P.S. nuu kas tie par policistiem, kas vienk nemāk RP normāli uzrakstīt, kā 1klasnieks no pirmā sola!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bryan_Ross 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu stacijas stāvlaukumā, pienāk Bryans, prasa naudu, pateicu, lai pazūd, nedošu naudu! Viņš ne par ko sit pa mašīnu! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/yaqwsy65#pxxpvjbw (Screenshots vai Video) P.S. pie skrīniem ir 3 skrīni, nuu kr4 paši sapratīsiet ;)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rihards_Filipinss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es izbraucu no servisa, braucu uz CSDD pusi, braucu pa savu ceļa joslu, un priekšā izlec viņš, Viņš pat nenoerpoja, kad ietriecās, aizbrauca, noķēru viņu pie bankas, liku samaksāt, nemaksāja, atkal ietriecās un nenoerpoja, vēl izkāpj ārā, uztaisa QS, uzraksa RP ( ss redzēsat ), un sāk šaut bez priģel! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/xuxxnqmg#5rtjhaen (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Lombardo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es iegāju serverī, jo biju nomiris dēļ Filipa ( ko nevar redzēt video ), tad es sāku ārstēties slimnīcā, bet tur Mike ( laikam Filipa brālis vai ģimenes loceklis skaitas, ja jau vienādi uzvārdi ), un viņš sāka visu laiku visus šaut un lidināties pa telpām! Lai man arī ir tas MIX, bet šitas vairs nav normāli, kad pa nakti, vienmēr ir kāds hakeris! Pie tam ( ja nemaldos ), bija arī šim pārkāpumam klāt QS, CS, DM! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vai tad nav skaidrs! VIŅA DĒĻ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=H_r8kV0VyJI (Screenshots vai Video) Šitas vairs nav reāli, vajag kādu, kas pa naktīm uzrauga hakeru darbību u.t.t P.S. piedodiet par manu vēlo sūdzību postošanu, un gramatiku, nevaru rakstīt precīzi un ātri ;)
  10. Voii nu veci, vajadzēja jau uzreiz sūdzību likt, kurš tā dara, kad ieliek sūdzību divos naktī, kautgan tas notika divpadsmitos dienā?.
  11. Tu glupak vispār saproti to, kad te ir Sūdzību sadaļa, nevis Banu apelāciju sadaļa?. Aizej labāk patēlo pa Pieteikumu sadaļu, nevis te ;)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wolferine 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Filip_Lombardo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ben_Stepans man palūdza sekot Reinim un Noaham, ja nemaldos, tad pieslīdēja Filips ar hakiem, paskraidija, un nošāva mani ne par ko 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=jVvyhS8VqAo (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...