• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

RAPID

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About RAPID

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Tominš <3

Contact Methods

  • Discord
    jrvans1

RAPID's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Tādi lowaki tie admini, pašiem normāli pierādījumi nav, tagad tik domā iemeslus, rādījis hakus. etc. Zemāk jau jevar kristies par nornp līmeni.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Drake_Hawick 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Klaus_Cammisano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Terra BG-GSG 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. ((Atvainojos par slikto kvalitati, ne tā samontēju, ss var labak redzet niku)) 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Drake_Hawick 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braukajos ar masinu 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/fwmqdk
  4. Vienīgais, kas jums Sf mentiem intresē ir nauda, jebko esat gatavi darīt, lai to iegūtu.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Drake_Hawick 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim_Westbrook 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ar draugu domājām uzerpot, aplaupam šo cilvēku ar rp, šīs pēkšņi atsakās erpot, uztaisa reklāmu un log offo. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa rp nezināšanas dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Došu tavam ''komūnam'' īsto nosaukumu: Mēnešnieks.lv :)
  7. Kauna nemaz nav, neatceries arī to, kā pirmstam man mahu spridzināji, kā ar hph mauci, nokaunējies būtu, tur skaidri redzams,kad tev dūmo un pazūd. Ja tu 150fps spēlējot sampu uzskati, kad man kompis ir slikts, tad moš briles nopērc? edita iemetisu pilno vid, kur aizbrauc prom, pats hakeri iekriti. E: Kad beidzi filmēt man apstājās skaties :)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Toms_Virpacevs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gendalfs_Pelekais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Jau no rīta prizminiekiem čakarēja prātu, mašīnas krāsoja, kad vedu kravu spridzināja man mašīnu, beigās sāku filmēt un atradu to hakeri. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Toms_Virpacevs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu no savas bāzes ārā, dodos uz iekrautuvi, menti nonrp vienkārši sāk uzdarboties. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) mg zvaigzne, bez rp ieliek mašīnā: https://prnt.sc/fln5nz lamajos uz si ic, sis ooc atbild ok :https://prnt.sc/fln6lw
  10. Chaw lowak pis taisn, ui jocins spocins ,dirsa kocins
×
×
  • Create New...