• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

BroTech

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About BroTech

  • Birthday 05/17/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Aidens_Rektins

Contact Methods

  • Discord
    davidson814

Recent Profile Visitors

452 profile views

BroTech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aidens_Rektins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomass_Wylson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cietumā Uztaisīja Admin Abuse (AA) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots: https://failiem.lv/u/4a2vggj5
  2. Sūdzība aplama. Nav īsti nekas pārkāpts kā arī nav redzams jebkāda haka pielietojums. Bildē nekas īsti nav redzams.
  3. Johny CSDD darbinieki jebkāds rangs var ar darba automašīnām labot citiem automašīnas. Tas nav hax CSDD var arī labot kā automehāniķi.. Admin TC.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Miks_Zepins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdēju moteļa nummuriņā un pēkšni viņš sāka spammot /call taksistu kautkādā veidā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots = http://prnt.sc/c6600t (Screenshots vai Video)
  5. Neuzskatu šo par sūdzību, jo tev arrests un zvaigznes nebija par velti tu traucēji policistu darbam, nesadarbojies ar policistu, Un vel kā bonuss sāki apsaukāt policista vecākus... Skumji ka tādi ir mūsdienu Latvieši.... Bet nu tā ir un tur neko nevar vairs darīt.
  6. Jā Piekrītu biju klāt un to visu redzēji bija vairāki liecinieki.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis_Classic 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvēju ar brāli stacijā un atbrauca Reinis un pateica caur ooc čatu divi zilie. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots = http://prnt.sc/c505op (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Reinis_Classic 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es braucu ar fūri vedu baļķus tad pēkšni fūrē ielidoja Reinis_Classic ar haku un nelaida mani tālāk bildē vel redzams kā viņš lidoja 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots = http://prnt.sc/c2slqb (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rauls_Levingtons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ieskrēja N-Times Birojā un sāka galināt bez RP 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshot = https://failiem.lv/u/fmz7tr72 (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Cloud 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Raksta sludinājumā lietas ko nevajadzētu rakstīt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshot = https://failiem.lv/u/e9hhx99c (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden_Evil 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timur_Williams un Jason_Jeff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izsekoja un tad sāka taisīt DB sašāva transportu izkāpu ar kolēģi un beigās mūs nošava bez RP utt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots = https://failiem.lv/u/87mnfxpp (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Annija_Neretniece 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arturs_Salnikovs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vienkārši bez RP iemesliem sāk triekties ar mašīnu virsū bez apstājas 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video = https://failiem.lv/u/waf6jjn6 (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Annija_Neretniece 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toms_Virpacevs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Eject no auto bez RP un Bez RP Nošāva tas sanāk arī DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots = https://failiem.lv/u/cma4seba (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...