• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

*Floyd

Lietotājs+
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About *Floyd

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    PhotoShop
  • InGame
    Leo_Reed

Contact Methods

  • Discord
    SweetChery

Recent Profile Visitors

5,781 profile views

*Floyd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Serveris pakārās ( Plzzz no warn) , Jāgaida kad Kova ieslēgs
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mack_De_Costa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizvedu uz Autonomu un prasiju naudu. Viņš izkāpa uztaisīja QS sāka šaut, pēc tam uzlika MG zvaigni un PG Jail par neko 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Tev jānopērk māja vai hotelis jānoīrē un mašīna parādīsies! (p.s ceru par to warn nedod.. ja jā lūdzu apžēlojaties es centos palīdzēt)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Jaunozols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izmeta no mašīnas (nonrpeject) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Armands_Abolis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HAX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Himnez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jailā nosita spēlētāju bez iemesla 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Himenez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es pļāpāju cietumā ar čomu un viņš neparko sāk sist 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ceru video pietiekami garšs
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristaps_Levingston 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jailā neparko sāk kauties 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oto_Tulkis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš piezvana pasaka kad grib tikties. Mēs aizbraucam un viņš DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Bez Pierādijumiem nekas nenotiks <_< . Un man arī dirsa virsū
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurt_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Lido vai kaut kas tamlīdzīga 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mason_Has_Tomatos 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izkāpa no mašīnas un uzlidoja gaisā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rob_Winchester 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā vienkārši NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Read 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Krstians_Zile 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...