• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

R.F

Lietotājs+
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

About R.F

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    dadas

Contact Methods

  • Discord
    Čigāns ar zagtu noķi

Recent Profile Visitors

761 profile views

R.F's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Es jau varētu iemest vid no youtube,kāda ir atšķirība no spread un bez to,bet man bail,ka suspi man neuzliek :unsure:
  2. Nu priekškam ir jamelo? ES tak ļoti labi zinu ,ka tas ir hujņa spread.
  3. Bet redz puis,ir viena tāda lieta tavā video mērķis tev nepalielinās,bet šajā palielinās
  4. Nevaig tik dirst,pašam ir bijis tā hreņa,ļoti labi zinu,ko tā hujņa dara,samazina mērķi+lodes lido precīzāk,tapēc tu to bomzi tik ātri nošāvi ;)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricky Fludo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike Scofield 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Hax,spread,šaujot mērķis nepalielinās 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Get rekt vecais,uzrakstot spread samp.lv serverī mērķis lielāks nepaliek,gaidi 365
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan Fludo,draugs palūdza ielikt 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralph Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu laikam multi acc,jo Jim ir BG un pa /b čatu teica,ka nevienam neteiks ,ka tas ir ralfa multi acc 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/aernhos8g6azaxcsiguw.png http://www.bildites.lv/images/1jbwtp94nkj9mbb66wp.png (Screenshots vai Video)
  8. Ja jau vienalga,tad kapēc vispār posto kaut ko?
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricky Fludo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Vid var redzēt 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :QS,CS,DM,CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/xjhhfbbc#/view/gta_sa+2016-07-26+22-13-49-16.avi;play (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricky_Dundee 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :SS diezgan daudz cilvēku ir redzami 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu mixo,OOC insulto,nu tā 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/viewer.php?file=xjqbnwzff3yl1eqy7id.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=v07n392bfxd4wt2515nv.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=gtlrrd9bkv3jsqj1cvia.png
  11. 1. Tavs Niks Forumā :Gufijs 2. Apsūdzētā Niks Forumā :Enija 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu meitēns streso,pa to ,ka man ir taisnība 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) http://prntscr.com/bv0wpw http://prntscr.com/bv0wvw http://prntscr.com/bv0wzb http://prntscr.com/bv0x54 http://prntscr.com/bv0x86 http://prntscr.com/bv0xaw
  12. Ko tu man gudriniek to prasu? Prasi to hudiinii kungam ;)
  13. Bļāvien tu debīls esi? kur tajā video ir redzams,ka Hudiini,karājas no moča un striļī visus nost?
  14. Kur Servera Noteikumos ir rakstīts,ka nevar ar Haxeri sadarboties?
×
×
  • Create New...