• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

~Raimix

Lietotājs
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About ~Raimix

  • Birthday 09/24/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Raymond_Cassel

~Raimix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Ja admins uzrakstīs, ka netic , ka ir īsts, nofilmēšu kā es atveru čatlogu.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raymond_Cassel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : skrēju ar kājām uz skeitparku pieskrēja 1 klāt un ne pa tēmai uzraksta *** es vienkārši viņu ignorēju un tad viņš caur ic uzraksta casseli ***s kautgan es viņam neticu ne savu vārdu ne uzvārdu un tad viņš dm mani bet tam man nav pierādījumu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://gyazo.com/73c80dcb1d4161cf93d383b66ab98dc6 Meiģināju ss ar f8 uztaisīt rādijās unable to save screen shot.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raymond_Cassel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dimitrijs_Amaro un Viktors_Vanags 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viktoram bija hph un sk taisija vel bet tam man nav pieradijumu. Vienkārši ooc insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://gyazo.com/7c8e248ec894c92d228b1bffe47bce7a ​
  4. 1. Tavs niks spēlē : Raymond_Cassel 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es atrados domē ( esmu omega org.) mani Jims iemeta jailā par cs, CS-Common Sense/ Loģiskā domāšana, pēc Jima rīcības es sapratu, ka dzīvē nekādu iemeslu dēļ specvienības atrasties domēs nav iespējams kaut gan balto namu kas ir viens un tas pats kas dome var teikt tikai specvienības apsargā. Viņš nezināja pat iemeslu kāpēc tur atrados.
  5. To es izlasīju bet tu turpināji jautājumus uzdot kā atbildējām pa taisno chatabans, ja tur būtu godīgs iemesls tu pats sev vai kāds tev arī čata banu liktu.
  6. 1. Tavs niks spēlē : Raymond_Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Daumant_Cheastwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://gyazo.com/dfb20ce98babab328f13eefffb3e8300 https://gyazo.com/8cbafdfa6e872c8f84cb4883e01be08e 4. Apraksts par situāciju : Caur /d čatu mums prasīja vai mums ir pirktais līderis es viņiem atbildēju, ka nē. Pēctam Daumants sāk uzdot jautājumus mēs uz viņiem atbildējām kā atbildējām automātiski visiem Lopeziem chata bans uz 3h ne1 citam kas tur rakstīja tikai mums. P.S. Daumant lūdzu izgāz savas emocijas citur nevis pret servera spēlētājiem.
  7. Tas nav viņu dēļ, tas ir tevis dēļ tu atrodies bg hooda viņi drīgst tur tevi šaut nost. Tas, ka tev tur māja ir arī nav nekāds attaisnojums, māju var jebkur citur arī nopirkt.
  8. Nav sākot no 100 minūtēm, kāmēr es jailā sedēju par cs, vēl 1 vēlāk iemeta par cs, es paprasīju uz cik viņu iemeta par to, viņš teica 40min.
  9. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Raymond_Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Daumant_Chestwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://gyazo.com/c8a99cd0c5b4e33cda4042a19e4070a6 4. Apraksts par situāciju : Atdzīstu biju cs bet par to jailot uz 3h nav normāli.
  10. Nada vasja, nada wp. Es undercover admins, mani newarn.
  11. 1. Apraksts par problēmu :Draugi paprasīja lai spec pretiniekus kad terra sākas lai tie nehako. sākas tera 4 purni atbrauc ar mašīnu no mašīnas ber pus terru. iet uz teras beigām bik noberu no mašīnas pa žogu uzreiz ban par db. Serveris 1 dienu čutna sasniedza 150 cilvēkus online. un ''godīgie'' admini panāc to kad cilvēku skaits paliek ar vien mazāks. Servera anticheats vispār ir bomba. forumā rakstu topiku randomā parmet uz citu rindu ko nepareizi uzrakstu meginu iezimet un nodzest ar backspace, atmet uz ieprieksejo lapu... Par mājām, gribēju nopirkt a klases māju velk 200 nost ik pa h tas ir 4800 pa dienu, neieliec māja naudu pa 4 dienām tavai 7m dargajai mājai ***, pie tam sāksies skola', uz brīvdienām citi brauks ciemos kaut kur uz ilgāku laiku atbrauks mājās, naudu kuru tu ilgi krāji priekš tās mājas nebūs vairs un mājas arī. No 1 puses izskatās ka meģinat sataisīt hardcore serveri kas ir apmēram 30% izdevies pārejie ir cs un pg mapingi u.t.t. kas ar to ne tikai neiet kopā bet vēl vairāk to sapiš. pirms kādiem 6 mēnešiem man bija hotring a un 2m uz konta 1 dienu randoma pazuda gan 2m gan hotring a. Rakstu ka man pazuda tas vis un man vienīgais ko mācēja atbildēt bija ''tev profilu uzlauza'' man vēlprojām ir tā pati parole kas tajā reizē man ir 8,8m uz konta tgd kāpēc tgd nepazūd? + man parole satāv no 10+ cipariem un simboliem. Freeroom serveros ir mazāk hakeru un noteikumu pārkāpēju kā šeit. Tas ir viss ko domāju. Agrāk tika liktas daudzas līdzīgas sūdzības par serveri nekas netika darīts, vēl projām liek sūdzības nekas netiek darīts tādēļ neticu ka tiks darīts. Paskatoties vien uz foruma sadaļu ''Sūdzības par spēlētājiem'' var redzēt cik admini ir aktīvi. Priekš mani šis serveris ir lai nobeigtu nervus. Ļoti reti ir bijuši tādi gadījumi ka šjā serverī ir bijis pa tiešām jautri. 3. Pierādījumi par problēmu :
  12. Izskaidro vārdu ''autisms''. Protams, ka tu nezini kas tas ir tā ir slimība ar smadzenēm un nopietna un katrs otrais,treišais par to smejās šajā forumā. Ja tev būtu tadā slimība gribētu redzēt kā tu smietos. P.S. Fucking retard.
  13. Tā arī ir tāpēc gsg katrs otrais ir haxors.
  14. Ja vis būtu kārtībā tu nebūtu uzvilcies. + man nets normāli gāja, ja būtu pings uz mapes ikonas nerādītos, tevi nerādītu un laiks būtu apstājies.
×
×
  • Create New...