• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sensatrac

Lietotājs+
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Sensatrac

  • Birthday 04/19/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Web dizainēšana un tā programēšana + GFX
  • InGame
    Martins_Stals

Contact Methods

  • Discord
    uguns12

Sensatrac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Būšū back ap 20:00

    1. darkijs <3 mpsa best

      darkijs <3 mpsa best

      ō, labi ka pateici!Viss samp.lv kamūns sapūlcēsies un gaidīs tevi dz.stacijā!

    2. darkijs <3 mpsa best
  2. Jau skatījos, tas bij pirmais ko izdarīju ka ieraudzīju ka nekas nav atnācis ;)!
  3. Sveiki! Tātad šodien jau bīju uzrakstījis vienu sūdzību par to ka man nozaga IG profilu, biju domājis ka čālis kas nozaga ir nomainījis e-pastu, bet tad uzzināju ka e-pastu nevar nomainīt nemaz! Tātad es sāku meklēt īsto e-pastu ar kuru reģistrējos starp maniem daudzajiem :b_fresse: . Kad biju atradis īsto epastu - http://prntscr.com/5q0z5m - parādījās šīs - http://prntscr.com/5q0zpn - bet kad atnāks kkas uz epastu jau gaidu no plkst. 17:00, kad nekas nebija atnācis, meiģināju velreiz! Bet tāpat nekas! No sākuma rakstīju Administratoram pa PM, vinš teic lai rakstu Īpašniekam, bet es Īpašniekam nevarēju nosūtit PM, un skype mani neapstiprina! Vai kāds admins var palīdzēt? Atvainojos ja ierakstīju ne tur šo TOPIKU!
  4. Es saprotu ka mana letticiba ir pie vainas Tad es lkm esmu aizmirsis e-pastu, jo man viņi ir vairāki. Es vnk biju domājis vrb savu lietotāju varētu kkā dabūt atpakaļ! Bet ja nav iespējams tad nav! ;) P.S Atradu īsto e-pastu! Varat TC!
  5. Tavs segvārds serverī: Jack_Dickson Pārkāpēja segvārds serverī: Nezinu, bet zinu šīs personas skype 'dveins2' Detalizēts apraksts - Serverī tika iespamots ka meklējot adminus un lai rakstot uz skype "dveins2", man parādījas intrese un devos uz skype uzrakstīt šai personai. neatceros IG niku kas iespamoja piedāvajumu serverī! Šīs 'dveins2' sāka man jautā par manu IG profilu, es izstāstīju kurš līmenis man ir u.t.t. Tas ka vinš man prasīja par līmeni un cik man naudas ir uz IG lietotāja, man jau likās aizdomīgi. Tad šī persona prasija manu IG niku, un paroli, es ilgi pretojos un nedevu. Gribēju ieiet Foruma un apskatīties vai viņš ir admins, bet tā bīja sagadījies ka tieši tad forums negāja. Vinš man ieskaidroja ka savādak tagad nevar iedod acc, jo nevarot piekļūt databāzēm un es protams kā muļķis iedevu visus datus. Teica ka pēc 10 min būs. Pēč šīm 10 min cenšos ieiet serverī, a uzrāda ka parole nepareiza. Paskatos skype, protams ka nobloķējis jau mani. Forums negāja, tpc nevarēju atgūt paroli caur UCP, kad azigāja sapratu ka ari e-pasts nomainīts! Kā vainas dēļ, tas notika? - Mana stūlbuma dēļ ka iedevu datus Pierādījumi: pa PM adminam varu aizsūtit skype čatu!
  6. 24 tiekamies atpakaļ IG, būšū ap 13:00

    1. respect .

      respect .

      tieš tā , nevienam . :*

  7. 24 tiekamies atpakaļ IG, būšū ap 130:00

×
×
  • Create New...