• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Usefull

Lietotājs+
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Usefull last won the day on October 11 2018

Usefull had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About Usefull

  • Birthday June 16

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Nav
  • InGame
    William Winchester

Contact Methods

  • Discord
    Ja vajag, tad PM ;)

Recent Profile Visitors

4,896 profile views

Usefull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

113

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Winchester 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Taylor_Wesley 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu ko lai saka... Cilvēkam jaunības vai pusmūža depresijas laikā apnika būt par cilvēku un sagribējās kļūt par... kurmi... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=eeUUIkjMp4M
  2. Noteikumos kaut kur rakstīts ka jābridina? Ne nav. Beidz raudāt tak, kad man bija 16 biedri on bez bridinajuma iemeta wp. Samierinies un domā citreiz pirms invo parak daudz cilveku.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Winchester 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Rowell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ķip sākumā apkārt hoodam ar hph skraidija, tad ienaca iekšā, hph uzfilmēt nesanāca so tikai DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Slimības vārdā "Autisms", kas Royam piemetās. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Nu tu gudrs... Rakstit 1 lvla adminam lai iedod skinu xD
  5. Kas te īsti notiek?

    1. Rayeni

      Rayeni

      Kam īsti te janotiek ?

    2. Usefull
  6. Es ar pa to pašu, čalis laikam pārāk iedziļinājās šaušana.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valentin_Zamenko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piedalos terra, bet bez skin-aim šajā serverī administrācija nevar pierādīt, ka kādam ir HPH... DEAD SERVER. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) //Esmu jau zem bana, vairāk nesanāks iedot :D .
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aivis_Schneiders (Kur tik dīvains Uzvārds... Latviešu vārds + kkāds vācu Uzvārds) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvošs DB terras laikā. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Gaidu savu jail, tās jūsu "ĒRPE" situācijas šeit neko nemainīs, serveris grimst, serveris mirst, sakāt to kā gribat, bet tāda ir tā skarbā patiesība ;). -- Gribēju pašaudīties pret ..., citur nekur neviens nebija :D.
  10. Mierīgi karot ir bez hakiem un bez nekādām problēmā, visi kas spēlē šo spēli, tieši šajā serverī, tieši pret jums. VIņi zin, ka RIFAS BEZ HAX IR 0, tas ir pierādījies daudzkārtīgi, jeb kurš no citas bandas pat piekritis, ja Jūs visi karotu bez HAX, TAD JŪS BŪTU 0, zonu jums nebūtu. ;).
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Juan_Gerkhan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX in SMS 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. Apsveicu ar kārtējo banned forumu + Apsveicu ar pilnīgu izgāsšanos, vec. iebrauci nepareizajā rajonā ar savām lupatām mugurā... ;), P.S tas tavs draudziņš nemas netika aiztikts JO NAV GSG.
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harley_Gerstman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ierodās hūd, bet veic uzbraukumu man augumā... OOC INSULTS // TAS MANI ĻOTI AIZSKĀRA 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Curt_Collin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piedalos parastā terra. HPH MAZAIS SUSURIŅŠ TAK MUMS NEHAKOJOT... //Kārtējā sudz. kur tulīt būs, ka viņš ir nevainīgs. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...