• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Joker ツ

Lietotājs+
  • Posts

    242
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Joker ツ

  • Birthday 03/03/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    SAMP'S
  • InGame
    Joe_Keethon

Contact Methods

  • Discord
    Pmā.

Recent Profile Visitors

2,579 profile views

Joker ツ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Administratori nedrīkst izmantot palīgierīcies tālumā redzēšanai, atsūti man skrīnu kur tas tiek atļauts? Visssss kovinieks tev banānu uzliks pizdā tev ir.. :wub: :wub: :pff: :D_2:
  2. Bans man bans tev susuriņ :* tev arī wh bumbulīt :DDDD http://prntscr.com/iaj3mv
  3. Ai da pašol *** tu perdeli, aizej ***, kapēc nesēdi serverī un nefilmē? Lielais administrators.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Joe_Keethon 2. Administrātora niks spēlē :Dylan_Colucci 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/3vxs3ez7#mkmx2t9p 4. Apraksts par situāciju : Čalītim laikam kautkas ar galvu nav labi, vai tāds apsists? Iemet uz 240 par Bunny hop [bH] kautvai samp maksimālais sods ir 60min laikam.... KĀDS SAKARS? Gaidu unjail
  5. Njā, tev noveicās.... Nav ieinstelēts recordieris un pa tām 2 minūtēm nebūtu to paspējis izdarīt :P tādēļ savācu pierādijumus kā varēju. Un itālis no muguras? kko labāku nevarēji izdomāt? :wacko: :rolleyes:
  6. Nezinu vai pietiekami jums pierādijumi,bet nu skaidri var redzēt ka vislaik kiko ārā kad viņš šauj, vaidzētu šo sačinīt. . Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Fridrihs_Ketlers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš prost iespamoja zonu un kad es vislaik iznācu no hood šāva man ar ''kickeri'', kā iešāva tā uzreiz izkiko no spēles, un es neko nevarēju izdarīt lai aizstāvētu zonu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/mj2pkadj#w66az873
  7. Neieraudzīju ka esmu Mixojis kautkur, CS bij. P.s nemāki šaut un ja tu par to vins rec, tad tas bij domāts spēlē viņš rēc.
  8. Vecīt maini sodu :wacko: , nēsmu nevienu nošāvis tikai ar to rolleri braukajis, tur ir CS, un logoff bija tādēļ ka mani izmeta serveris par susspection kkādu un uzreiz cik ātri varēju nācu iekšā. :lol:
  9. Eu eu eu šitā sistēma ir jāmaina pa to jail, adminstratoram vaig savākt pierādijumus lai liktu jail savādāk mani tikko neparko ielika jail sajaucot id kkadus rakstiits CS+DM,/no riita? Man jautājums kā tādus adminus var pieņemt kas vispār nesaprot ko nozīmē adminēt, pa taisno tādiem luņie* acc off. 1. Tavs niks spēlē : Joe_Keethon 2. Administrātora niks spēlē : Frank_Matthews 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/p7ztdz2s#yuzzgae5 4. Apraksts par situāciju : plus neko tadu neesmu darijis un vins mans staasta ka pa to banu liek, pa ko pa roleplay parkapsanu ko neesmu izdarijis:D sitais kkads riktiigais cubaks, ACC NOST!
×
×
  • Create New...