• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

FARLOW.

Lietotājs+
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

About FARLOW.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Auto entuziasts, drifts un viss par un ap autosportu.
  • InGame
    ...

Contact Methods

  • Discord
    Tam vajag internetu ?

FARLOW.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Floyd Lawrence 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Amaru Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, es biju apturējis ārstu , jautāju tam auto tehnisko apliecību , kā arī vadītāja apliecību, bet šī persona nemitīgi centās mani notriekt ar rolleri , kā arī viņam tas sanāca ... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/mpb25suy#/view/Untitled.mp4 ( Gribēju iekš yt, bet tur man kkas ar kvalitāti. Varu iedot privāti arī video. ) (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs niks spēlē : Floyd Harvey 2. Administrātora niks spēlē : Dereck Dominikana 3. Pierādījumi par pārkāpumu : ------------------- 4. Apraksts par situāciju : Braucu uz tūningu satikties ar Kārli, kopā ar mani bija mans pacans , braucot sanesāmies ar Omegas vīriem , visu norpoju , bet attopos jail, Derecks pateica, lai iemetu sūdzību un unjailos, te nu pierādījumi...
  3. Būšu neaktīvs līdz 12/07/2016 .

  4. Es rakstot netīšām pēc enter uzspiedu q , man rokās bija M4, vēlāk arī deagle uzreiz noņēmu, vnk bija starpā , speco līdz galam, nevis ieraugi vienu lietu un uzreiz rīkojies , paskaties ar kādu wep es nošāvu , bindu man nebija , noņēmu M4, jo tika nošauts ar M4 , izlasi situāciju lūdzu, nevis tikai drukā . Nekāds TC, es nesēdēšu nepamatoti jailā. Gaidu unjail, kur te taisnība ? Ebal, ka tik kaut ko izdarīt, neko neskatās , speco tad no sākuma vai pārrunā situāciju, epta.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Nathan Williams 2. Administrātora niks spēlē : Dereck Domikana 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tātad, braucu ar riteni, Krievs izvelk ieroci, ( Loģiski, ka IG es redzētu to ) , aizbraucu ar bmx`u aiz stūra, weps jau automātiski bija rokās, jo uz x`a nerādās M4 , iepriekš jau tika izvilkts ārā, jo braucu pirms tam ar draugu kurš bija mafijā, aizsargāju viņu, maksāja par to, ka esmu miesassargs , nošāvu viņu ar M4 , tad ar RP noliku ieroci, steidzos nolikt ieroci , jo nebija bindu, lai neieliktu par QS , tāpēc tik īss RP , lai noliktu wepu.
  6. What`s behind you doesn`t matter

    1. Minuss 卐

      Minuss 卐

      bet tad, kad tur ir slepkava, vajadzētu uztraukties :D

    2. FARLOW.
    3. diso

      diso

      nē, labāk uztraukties tad, kad mājās esi viens, bet pa nakti nošķaudoties izdzirdi ''Uz veselību''

  7. People hate what they don`t understand.

  8. Šodien iestājeksāmens... RIP.

  9. Izskatiet bana apelāciju...

    1. Wesley*

      Wesley*

      Kam tev bana apelāciju? Tu vēl nēesi aiztinies prom no šejienes?

    2. FARLOW.

      FARLOW.

      Redzi, ka nē. Esmu atgriezies -.- Atpalicis ?

  10. ADMINI IENĀKIET UZ IZMETIET MANI NO N-TODAY ! JIM_CLARK

    1. MelnaisDiablo

      MelnaisDiablo

      Vicents reti on, Auri nenāks on, Williards reti on. Tā tad, vari sēdēt visu mūžu tur.

×
×
  • Create New...