• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mitchell

Lietotājs+
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Mitchell last won the day on June 22 2016

Mitchell had the most liked content!

About Mitchell

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    ...

Recent Profile Visitors

3,341 profile views

Mitchell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

223

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emil Klavin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izmeta bez rp, kā arī mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells_Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lenny_Lethon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insult (2X) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frederico_Brasco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, prasija lai nositu viņu (CS), pēctam leca nost no tilta, kuru uzskatu kā nonrp. Maz ticams, nolecot no titla, var turpināt savas ikdienas gaitas.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/8sqz88v2
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Micheal_Matthenes, Estaban_Rodrigez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : AA 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells_Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chester_Wolf 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchells_Ketlers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Osvlads, Edgars_Vitolins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video ir redzams (NonRP) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Abu dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchell_Lynch 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Theinor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Attēlā viss ir redzams, ooc insults.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. Nedariji ar rp, bet, protams, man nav pierādijumu.. CBug arī bija beigās.. Lai administrators lemj..
  9. 1. Tavs niks spēlē : Mitchell_Lynch 2. Pārkāpēja niks spēlē : Paul_Caper 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : DM + QS
×
×
  • Create New...