• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

~ Kūpers ~

Lietotājs+
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About ~ Kūpers ~

  • Birthday 09/19/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Tikai 18+, kas ta cits? ? ?
  • InGame
    Karls

Contact Methods

  • Discord
    Nav tava daļa.

Recent Profile Visitors

1,572 profile views

~ Kūpers ~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-13

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Man parādijās CJ skins, un tgt mani kiko par bugošanu. Ieeju serverī kiko - ss vis redzams. 3. Pierādījumi par problēmu : Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  2. Pilnībā piekrītu par šo tēmu. Man tieši tas pats notiek, kad paņemu iecirknī ieročus, kiko āra. Vai arī spēles laikā, kad esmu kādu apturējis. Rec! Pēc iespējas ātrāk vēlams salabot!
  3. /FINDCAR Parādīs tavas mašīnas atrašanās vietu, ar sarkanu trīsstūri.
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Kūpers 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Timurs Slepkava 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Postu krājējs a.k.a SPAMER 4. Pierādījumi : 1. http://www.bildites.lv/a/tj6vck3t#uxkdr8ez (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : 2. Apsūdzētā Niks Forumā : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Kūperz 2. Apsūdzētā Niks Forumā : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : SPAMERIS a.k.a Postu krājējs. 4. Pierādījumi : Šinī topikā - http://www.samp.lv/index.php?/topic/89131-pērk-biznesu/page-2#entry737614 Un šī ir pirmā lapaspuse - http://www.samp.lv/index.php?/topic/89131-pērk-biznesu/ (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : 2. Apsūdzētā Niks Forumā : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Calrs Kupers 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Jack Zambrotta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Postu krājējs... 4. Pierādījumi : https://failiem.lv/u/62mmgkkz (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums EDIT : Screenshot no telefona.
×
×
  • Create New...