• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cruzyii

Lietotājs+
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

About Cruzyii

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Pē cē-CSGO,Samp,GtaV
  • InGame
    Nick_Reigns

Contact Methods

  • Discord
    Uzmini. :D

Recent Profile Visitors

1,068 profile views

Cruzyii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Diemžēl video fails koruptējās dēļ bandicam,bet pirms tā kad es viņā ietriecos 1 reizi viņš sašāva manu auto. Es paņēmu jaunu un tagad braucot viņā ietriecos.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Klon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš mani nosauca par keju 2 reizes kas ļoti aizskāra manas jūtas. Es pat raudāju. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (http://prntscr.com/dqebhq)
  3. Īsti tevi nesapratu. Tu video neredzi kā tu mani DB? Ar RK nekāda sakara tur nav jo es tev neko neizdariju. TU mani nošauj 1 reiz,tad pēc 2 minūtēm brauc garām un atkal mani nošauj. Par drive by bano. Tu neizmantoji RP kamēr taisiji Drive By. Pietiks šeit postot gaidam admina atbildi.
  4. . DM drīkst? sasmīdināji. Ko ar rp drīkst? Tu mani ar rp nenošāvi. Policija drīkst db izmantojot RP un ja ir iemesls.RP tev nebija. Tu nevari atcerēties ka es tevi novācu tātad nav iemesla. Par tevi jau daudz sūdzības. Pasēdēsi zem bana varbūt nomierināsies.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mitchell_Brady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video visu var labi redzēt bet.. Es braucu pa ceļu pēc noteikumiem,policists manī ienesas un sasit auto. Es kā pieklājīgs cilvēks palūzdu lai apmaksā bojājumus jo avārija bija policista dēļ. (Nepiesienaties par to kad prasiju naudu) Policists pretējā gadijumā izrunājās un nošauj mani. Īsti nesapratu kas notika. Policists tēmēja gar mani bet lodes trāpija manī.. Pieņemsim kad hitbox kļūda. Pēc 3 minūtēm šis pats policists man brauc garām,tad kad pamana mani apgriežas,sāk mani ķert,kad noķer brauc man kreisajā malā un veidojot DriveBy sašauj manu auto. Cik es zinu par DriveBy ir diezgan liels bans. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Policista vainas dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Gudrais,Agris Vanags 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad pa radio bija ēters ka lidostā drags,es aizbraucu palūrēt skatos tālumā cilvēki. Es piebraucu tuvāk,viens (Janis_Gudrais) man sašauj riepu. Nu nekas,es atpakaļ gaitā braucu pie sava kolēģa no N times pajautāt kas notiek. Tad Agris vanags sāk šaut pa manu mašīnu,un mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Kroči tā. Viens rakstija ka Es esot braucis pa pretējo pusi vai kautkas tāds. Video redzams kā es stāvu ceļa malā pie kafejnīcas "Enjoy Chicken" un laboju sludnājuumus. Par to izkāpšanu no auto zinu. Bet jūs mani apturējāt bez iemesla,un šaut par to kad pārkāpu CSN ir par traki.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Caper un Jamey Verdey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kroči sēžu pie Enjoy Chicken,piebrauc musari,sāk man teikt lai apstājos malā,kaut arī stāvu,bet k. Izkāpju no masīnas,šie mani arestēt grib,es iekāpju mašīnā jo zinu ka arestē bez iemesla,viņi sāk šaut pa mani. Nezinu vai video to var labi saskatīt bet varu iemest bez mūzikas,kur skaidri var to dzirdēt kā šauj. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigys_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Taisa sūdus ētera laikā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Zigya 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/d9doo4 http://prntscr.com/d9dorx
  10. https://youtu.be/Eyv0id_9Pqk1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : NicK_Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : KRoči sēžu pie News Times,pa f čatu saku Zigym ka šim nepareizs skins. Šis izkāpj un nošau mani. QS,DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Zigaaaa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://youtu.be/Eyv0id_9Pqk
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Henry McGrimes 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad es pārsniedzu ātrumu,viņš man sameta zvaigznes un sāka šaut nost bez nekāda rp. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/dqn6fyys#/view/gta_sa+2016-11-08+06-14-08-507.mp4;play
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Reigns 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Kwasiks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad mēs čilojām stacijā un sākumā skatos no tāluma caur sienām lido čalis cietuma drēbēs,neko nedarija,tad piebrauca Lauma Oul un viņš nošāva viņu,mani,un pārējos 4. Kā vainas dēļ tas notika : DM 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/sgny93nd#/view/gta_sa+2016-11-02+11-32-46-901.mp4;play
×
×
  • Create New...