• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

azazazazaza

Lietotājs+
  • Posts

    388
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

azazazazaza last won the day on December 23 2013

azazazazaza had the most liked content!

About azazazazaza

  • Birthday 03/17/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    IDK

azazazazaza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputation

  1. Tu dauni man negribējās esmu nevainīgs-playot situāciju vienkarši nokopēju, jo es zinu viņu ideāli, tāpēc domāju nav jēgas censties. *** pa dp
  2. Viņš RP kopē? Tu idiots patiešām esi, parādi no kurienes stulbeni, par to, ka cilvēks uzraksta labāk par Tevi roleplay nenozimē, kad viņš ir kopējis.
  3. Lieta tāda, ka Tu esi esmu nevainīgs-play ziņā nulle. 1. Tu neatšķir /do komandu no /me komandas.. 2. īss esmu nevainīgs-play, dažas rindiņas sastāv no diviem vārdiem.
  4. Viņš ir sestā levela adminstrators jā, bet objektīvi skatoties tādu pieteikumu ir smieklīgi ņemt uz aptauju xD
  5. Tu labāk man pastāsti nevis par tematu, bet par tavu esmu nevainīgs-play līmeni, izskatās, ka tu esi galīgi tukša nulle. Es arī varu pateikt, ka man tur draugs lika rakstīt pieteikumu, tāpēc tāds temats. nevajag taisīt atmaksas.
  6. 1. Tavs niks spēlē : Nav svarīgi. 2. Administrātora niks spēlē : Danbo (forumā) 4. Apraksts par situāciju : Tātad, Jūs to ņemat nopietni? Paskatieties uz tā cilvēka esmu nevainīgs-play.. Creeda pieteikums - http://www.samp.lv/index.php?/topic/69848-europian-mafia-leroy-creed/ Edwards esmu nevainīgs-play - http://www.samp.lv/index.php?/topic/69850-pieteikums-edward-snow-em/ paskatieties cik viņa esmu nevainīgs-play ir kļūdas.. + komandas sastāv no diviem vārdiem ^_^ http://prntscr.com/9m4s7g http://prntscr.com/9m4stj http://prntscr.com/9m4tgb Paskatoties uz Creeda pieteikumu tur var redzēt, ka cilvēks saprot, kas ir esmu nevainīgs-play. KĀ ARĪ TEMATS IR ŠPIKOTS, VARAT PARLIECINĀTIES!!! Nezinu, kā viņu pievienoja aptaujā, neesmu nekāds Creeda draugs, vienkarši ieraudziju šo un biju šokā!
  7. Man zaibal ka tu man mašīnu sasiti pats vainigs , labi izcietišu to sodu .;D
  8. Jebaķ Potiņam nesāka asiņot galva , viņu izglāba ķivere - http://ask.fm/OxDogFM/answer/41956269823

    1. azazazazaza

      azazazazaza

      JA RITIGS PEDZIK

    2. SUPREME.

      SUPREME.

      Kā es rēcu... Rižais ,u made my day. :D

  9. wut ? Kā tas ir iespējams ? - http://prntscr.com/44prus

    1. Thomas_Hagen

      Thomas_Hagen

      acp dara brīnumus

    2. azazazazaza

      azazazazaza

      Patiešām .

       

    3. Guest

      Guest

      Ir gan likts, pats to darīju, jo kāds umņiks bija profilu otru nobanojis, kuram man nebija pieejas unbanam

  10. Es tā domāju Tu ,un vārds P0kemons ,ir diezgan lidzīgi nav sinonims p0kemon ?
  11. pff , izdomāji tikko . Pēc tava nika var spriest kad esi p0kemons .
  12. Tavs niks iekš serverī?: Rish Stiflers Pārkāpēja niks iekš serverī?: Viens no krievu paķiem - Linards_Kapurkede Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Kā jau vienmēr kartīgi krievu paķi lieto palīgprogrammas Kā vainas dēļ tas notika? Viens no krievu paķiem Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.youtube.com/watch?v=_7jeiFa4QdY&feature=youtu.be
  13. Tu esi lasijis noteikumus ,mazais ,tagad itkā kautkādi jauni , bet tad jau es ari metišu . tpt tas ir links ,Trevi uzztaisi arī pa Scofield , ja varēji pa Windenu , Scofieldam čist būs vairākus pret viņu
  14. Tavs niks iekš foruma Rish Stifers Moderātora niks iekš foruma ; Mark Scofield Pierādijumi - http://prntscr.com/2l9nvy Apraksts par situāciju - Domāju šim vispār jaņem nost moderātoru . Viņš saka šadus linkus var , bet tāpat tas ir links ,sanāk +10% warn .
  15. Mani pieņemi arī bez rp lm'a + to čali zinu viņš rp māk ,un jā Aizeju no mafijas jo kā vienmēr trevis tev blondajai pierei palidz .
×
×
  • Create New...