• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jilla

Lietotājs+
  • Posts

    516
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Jilla last won the day on August 9 2015

Jilla had the most liked content!

About Jilla

  • Birthday 02/27/1986

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Jilla_Stefanos

Recent Profile Visitors

7,777 profile views

Jilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

217

Reputation

  1. Tu arī biji tajā vietā tūr mežā kur bija GSG un policija, kur notika apšaude. vai tad tieša'm viņš bija palicis vienīgais dzīvais tad jau labi visi var taisīt PG kāpiemēram no sf pa tune;i ieskrienoties un braucot taisni uz ls vai pretēji lekt uz lidostu. Neviena jau blakus nav tātād var taisīt PG.
  2. Jūs tikai veidojat provikāciskus tekstus un ceņšaties mani nomelnot. Intresanti ko es specoju šajā SS http://prntscr.com/97vsnb
  3. vai ko man vajadzēja uz šiem diviem reportiem atbildēt? http://prntscr.com/97vpf4 Un es nezinu varbūt kādam kova kādam dod naudu, bet man viņš nav iedevis ne kapeikas. pat tad kad pabalstu daļīja es viņus nedabūju.
  4. tu man raksti ka piemērām tūr kaut kāda mafija hako vai tevi Dm, ko man tev atbildēt? Super, paldies. (ko atbildēt) e: Tiko arī report: 1. atdodat man 500k par mājām 2. vari iedot 100k Ko man vajadzētu atbildēt? e: Lai nebūtu ka es atkal kautko diršu ko man atbildēt uz šitiem? http://prntscr.com/97vmur
  5. es šodien nevienam neatbildēšu uz Reportiem, būs labāk? un jimam ir 4lvl
  6. Nē nu labi nevajag man 4lvl jo esmu ļoti reti on (Pēc jūsu domām). Nevajag nevienu izmest no org, vai kad esat iebagojuši sienās izteleportēt. un kad iekšā ir ap simts cilvēkiem minūtē ienāk kā min 3 reporti un nevaru es atbildēt uz visiem. Ja es vienam kaut kādā veidā palīdzu tad nevaru vel diviem palīdzēt, man ir divas rokas.
  7. TAd kad pirmo reiz man iešāva es Noerpoju ka no gutajām traumām krit beigta. Un tad caur /b visu laiku rakstīju ka nevajadzēja šaut piebraucāt busu un gribējāt mani kautkur aizvest jā tu vēri durvis valā, (Biju jau beigta) es no guļošās pozas piecēlos un notupos lai jūs varat ievilkt mani busā. Bet ja IC chatā pasaka kāp busā tad najuh man tas būtu jādara. ja beigta. /Do no gūtajiem ievainojumiem krīt beigta un šo noteikumu sākšu pieskatīt nopietnāk 7. Ieroču izmantošana, šaudīšanās, personāža nogalināšana. Ieročus serverī drīkst izmantot tikai nelegālās organizācijas un policija. Pie sevis līdzi var nest pistoles, nažus.. Automāti būs izmantojami tikai maffbizz vai terras, viņus drīkstēs atstāt mašīnā vai pielietot tikai blakus mašīnai. Bez kārtīga IC iemesla jūs nedrīkstat nošaut kādu no spēlētājiem, kā arī nederēs debīli IC iemesli ka piemēram "Es esmu rasists, Viņš izvaroja manu sievu, utt." Atceraties, šis ir RolePlay servers un roleplay nozīmē Attēlošana no īstās dzīves, respektīvi pirms izdomājat kādu nogalināt padomājat vai tomēr jūs to spētu izdarīt kādam dzīvē.. Ja tiek nogalināts spēlētājs bez IC iemesla jūs varat tikt sodīts ar : Cietumsodu uz ilgu laiku Banu uz pārs dienām Ja jūs esat RP situācijā kur vajag nogalināt kādu cilvēku ir jāpielieto visas RP komandas, un jāpadomā kā jūs to darīsiet. Ja jums nav pierādījumi un kārtīgs IC iemesls jūs adminisrātors var sodīt ar (Ja jūs nogalinat ar IC iemeslu jāņem pieradījumi, vēlams Video materiāls): Cietumsodu uz ilgu laiku Banu uz pārs dienām Paldies heiteriem davai heitojat heitojat.
  8. Jā es tev neatbildēju uz reportiem, bet reporti bija tādi, *** es jaila, kāds sakars ar PG neviena nebija, un tu visu laiku spamoji, tad arī uzrakstīju lai liec mieru. bet nē tu tāpat turpināji piesieties un tad es caur spec tev paskaidroju par ko tevi ieliku, vai arī tā nebij. Davai davai nomelnojat mani, Jo pārējie admini nez kāpēc jums neko nedara, izņemot mani. nu ja un tāpēc jau es sliktā.
  9. ja es esmu on tad ļoti reti kad nejau pie pc. vairs stundas nekačāju. tas ka es neatbildu, vai neko nedaru, nenozīmē ka es neesmu on.
  10. Sāksim ar to ka iepriekš nekas tāds nenotika saistibā ar nolaupīšanu, tā kā nevajag te dirst(runāšu rupji). Situācija braucu es baltā mašīnā skatos viens tavējais, nu labi aizvedīšu, aizvedu līdz jūšu hood, viņš izkāpa un es taisījos braukt protm, kad jūs klaunu bars aplencāt mašīnu un bļāvāt aplaupīšana. (Nevis nolaupīšana). likāt izkāp, izkāpu un jau grasījos erpot ka naudas maka ir tikai 17e, lai jūs zinātu ka no manis vairāk naudu nedabūsat. Bet tad vot jums te kā krutajiem pacaniem ar automātiem sagribējās vel mani pabaudīt ar un raidījāt vairākus šāvienus manā virzienā un pat kāds no šāvieniem trāpīja, un tā kā jūs paši nemākat visu normāli un pa vienam runāt tad es kritu un biju pa galam. Varētu jau iemest chatlogu, bet no tā nav nekādas jēgas, jo on ap 100 cilvēkiem un normāli spamojas, un es nezinu kas kur un kurs man iešāva. nākošā situācija runājot par to jailu PG tas vis bija pēc neilga brīža jūs bijāt mežā un šaudijāties ar mentiem(nezinu kāpēc, bet tūr bija beņa un bobs, tā ka neko nedarīju). tad pamanīju divus augšā visiem aiz muguras kalnā. bija spec to kas ir augšā, vispār jau abi noleca no kalna un bez sekām aiskrēja, bet neredzēju otra id un viņš kautkur pazuda tāpēc tikai viens dabūja jailu par PG, un tā nebija kaut kāda atriebība, vai kas cits ja es gribētu kādus speciāli ielikt jailā, tad tici man jūs visi būtu jailā. par PG pienākas sākot no 150min es viņam uzliku tikai 90min. http://prntscr.com/97v1lp atvainojos par drukas klūdām tiko pamodos Sis bija pēdējais posts šājā sadaļā, no manis? Par QS es parasti ielieku, tad kad man nospamo ka kāds kādu DM, es spec bet nezinu vai ir bijis DM un tad re ir QS
  11. Gribi manu viedokli. es ļoti labi zinu kas ir MP un ko viņi var un nevar. tā ka daumants teica ka esot it kā MP viņš varēja pēc Latvijas likuma pārbaudīt kāpēc tavai mašīnai ir mirgalkas, jo viņas ir aizliegtas. tā kā viņām bija visas tiesības tevi pārbaudīt. un iet runa tieši par šo situāciju nevajag pārvērst to lielā apmērā. precīzi runājot iet runa tieši par daumantu un ka viņš esot MP Armija un MP ir divas dažādas lietas, bet saistītas
  12. Kāpec Jus mani nobanojāt, es neko neizdariju ?

    1. Niko_SB

      Niko_SB

      Christopher_Amaro - 90.131.143.1

       

    2. Niko_SB

      Niko_SB

      Pilniba nesaprotu jus...

  13. Atvaino Reinis_Jordan būs unban sajaucu ip, tik lai parādas beņa vai pofo

  14. IP sakritība jo banlistē nekā nava http://prntscr.com/95rj0n IP sakritības netiek unbanotas.
×
×
  • Create New...