• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Arturix

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Arturix

  • Birthday 03/02/1868

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Takš SAMPS ir dzīve
  • InGame
    Mike_Newber

Contact Methods

  • Discord
    ...

Recent Profile Visitors

1,341 profile views

Arturix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. https://failiem.lv/u/wkx7drrw#/ Slinkums bija kaut ko editot, varbūt šiem SS ir kāda jēga, tāpēc arī iemetu. Nefilmēju, to visu tāpēc nevar redzēt, kā Daniels vienkārši beigās iziet no spēles.
  2. Es kā apsūdzētais, drīkstu šeit rakstīt. Tāpēc arī iebilstu drusku. Mans darbinieks atveda Danielu uz iecirkni, un teica, ka šis esot braucis neadekvāti. Tādēļ ar RP noerpoju, ka Daniels iepūš trubiņā, un ir redzamas promiles, tad atņēmu tiesības, jo ar alkohola reibumu nedrīkstot vadīt automašīnu, un mans darbinieks vel piebilda, ka šis esot braucis pa grāvjiem, karoč kā piedzēries. Noerpots bija, ka pasaucu savu kolēģi, lai aiziet uz datubāzi un noņem Danielam autovadītāj tiesības, tad es atņēmu tiesības un biju gatavs uzrakstīt mazu sodu par alkohola lietošanu pie stūres, bet tad pēkšņi Daniels pazuda Log OFF, varbūt šoreiz esmu vainīgs, bet man ir pāris SS, kurus tullīt varu iemest, ja ir vajadzība.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur_Newber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralph_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu kā braukājāmies ar Sultanu un pēkšņi šitas atlidoja. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur_Newber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Whiskey_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu kā parasta diena SAMP.LV vēlējos izņemt automašīnu no garāžas, a tur lidojošs taksis! Notrieca manu draugu un pēc tam arī mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Apraksts par problēmu :Nu man bija māja un arī iegādājos garažu, domāju nopirkt 2 mahas, bet tik līdz nopirku 1 mahu pazuda 2 maha. Mājā Fix Car uztaisīt varēja, bet garažā uzrādas, ka nav transportlīdzekļa. 3. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/wtd3cabw#/
  6. Nu viņi tik aizstāvējās, jo 2 dienas iepriekš notika tieši tas pats! Mēs taisījām wepus un pēkšņi atbrauca CF un mūs sāka DM.
  7. Nu es tādu informāciju nedabūju, ka jūs man prasījāt naudu!!!
  8. Nu jūs jau vispār mums neprasījāt naudu, mēs būtu samaksājuši kaut vai, bet jūs jau momentā sākāt mūs šaut nost.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur_Newber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rob_Winchester, Williams_Blumenthal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/h637acyc#/
  10. Nu labi OOC Insult tur ir, bet tik labs screenshot tev sanācis, ka nevar nemaz redzēt kādēļ es tevi atteicu!!!
  11. 1. Apraksts par problēmu :Sveiki,esmu pazaudējis savu Maksims_Pastnieks paroli,foruma paroli es zinu,bet uz mana profila bija savādāka parole nekā forumā,ēpastu ar itkā zinu,bet kad mēģinu ar ēpasta palīdzību atgūt paroli,man neļauj,nēesot reģistrēts profils uz tā ēpasta,bet es atceros,ka reģistrēju profilu uz tā ēpasta,esmu profilā drusku investējis īsto naudu,tapēc jaunu profilu negribētu taisīt,varbūt varat palīdzēt,kāds adminstrators vai pats servera īpašnieks!Gaidu atbildi! 3. Pierādījumi par problēmu :https://failiem.lv/u/j6cq2dzb
  12. Skaidrs,nu manā ekrānā vispār bija kautkas cits .Nu tas ir varbūt mans internets,bet ar internetu man problēmas nav bijušas,bet varbūt servera lags,jo hakus es neizmantoju un neizmantošu,bet tas ir gan jau servera bugs!Tagad sapratu,ka bez filmēšanas šeit neiztikt,jo tagad man nav pierādijumi īsti,ka man nebija haki!Atbilde visam šim ir tāda,ka vai nu SERVERA BUGS,vai mana neta lagi!
  13. 1. Tavs niks spēlē :Maksims_Pastnieks 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/5cw99kan 4. Apraksts par situāciju :Es biju RM,mums bija mafbizz par karjerām,mēs braucām uz karjerām,un pēkšņi man uzliek banu par HACK uz 365 dienām,admins Jim_Castellani,man nebija hack,bet tie gan jau bija servera lagi,un viņam vajadzēja ilgāk paspecot,neviss likt uz reiz banu,jo šis bans bija PAR NEKO!!!Tie,kuri tiešām lieto tos hakus tos nepamana,bet tos,kuriem tie haki šoreiz nebija,uzliek banu!Jim nākamreizs paspeco ilgāk neviss uzreiz liec banu,Paldies tev par banu par neko!Kā,lai es pierādu,ka man nebija tie haki?
×
×
  • Create New...