• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Andis_Moskvich

Lietotājs+
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Andis_Moskvich last won the day on November 12 2013

Andis_Moskvich had the most liked content!

About Andis_Moskvich

  • Birthday 01/06/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Andis_Lopez

Andis_Moskvich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

72

Reputation

  1. http://www.samp.lv/index.php?/topic/31768-s%C5%ABdz%C4%ABba-andis-miler/ Bija viss ar rp. Pirmstam bija /me jebkurā brīdi gatavs šaut bez brīdinājuma Un viņam vispar ir jāsež nem bana par occ insult. Nesaprotu ko viņš vel dara IG ;)
  2. Nav redzems, ka es tev šauj un nošauju. AAAA un patin čatu uz augšu kur būs redzems /me gatavs jebkurā brīdi šaut ;) Tev tur ir redzems Mix ;)
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andis_Moskvich 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andis_Miler 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OCC insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ja ir ooc insults jautājuma domā,tad sākot no 120 minūtēm. Ja OOC insults aizskar ģimeni tad sākot no 3 dienu banu. Ja OOC insults ir vienkārši insults,tad sākot no 1 dienu banu.
  4. Nekas SS nav redzams ;) un izsviedu tevi ar rp vienkārši patin čatu uz augšu ;)
  5. Nu bāc pašam kauna nav. Tur tač ir redzams aim. Iesaku citiem paskatīties un nepalaist garām. Aaa un tev vel video redzams qs Atvainojos par postu, bet negribu, lai viņš netiktu nesodīts
  6. Sory pa postu. Labāk nerunā ja nezini kā viņa vārds rakstās. Tas nav viņš aklais.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andis_Lopez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andrew_Wayns 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Grib, lai bugoju mahu 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. Bleeee man nets pazuda!? Ja gribi vari sagrābt mani un vest uz cietumu.
  9. Tev laikam kautkas ar redzi nav kārtība. Biju nolaidies vienu reizi pie slimnīcas, lai paņemtu manu draugu, bet viņam nocrashoju. Vienkārši cēlos gaisā un zaudēju vadību. Nebiju domājis nevienu nogalināt ;)
  10. NĀVI TRAŅIEM. PRET JUMS TIKAI TĀ IR JĀDARA, NEKĀ SAVĀDĀK. JANOGALINA TRAŅI, JANOGALINA TRAŅI, JANOGALINA TRAŅI, JANOGALINA TRAŅI,
  11. AKD. Es cēlos gaisā un zaudēju vadību. Sorry. Es vel ar heli nemāku tik labi braukt. Nevienu nebiju domājis nogalināt.
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andis_Lopez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dominick_Vendatte 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OCC insult un pēc ši topika viņam vairkāk vispār nevajadzēja būt policijā 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/93ukvut1c5x903rf96.png
  13. Jā, paldies. Visas licenzes tika atgriestas. Tu manliekas sists esi ;)
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andis_Lopez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dominick_Vendatte 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vienkārši stāvu dz stacijas vidu un viņs man pēctam atņem visas licenzes, ieročus un uzlika rokudzelžus. To visu darot bez iemesla un bez rp. Vēlētos uzināt, kā es varu to visu atgūt, jo visas licenzes maksā lielu naudu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...