• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

- DarkFlame

Lietotājs+
  • Posts

    780
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

- DarkFlame last won the day on October 13 2017

- DarkFlame had the most liked content!

About - DarkFlame

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Spēlēt samp, iet laukā ar draugiem.
  • InGame
    Jay_Costellos

Recent Profile Visitors

4,264 profile views

- DarkFlame's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

298

Reputation

  1. Tu tiksi banots uz 365 dienām par WallHack - http://prntscr.com/gu2ghy un tiec arī suspendots uz dažām dienām par administrācijas apvainošanu.
  2. 1. Tavs Niks Forumā : #Scofield. 2. Apsūdzētā Niks Forumā : CookieQueen. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es uzrakstīju - Man nav žēl nervu, man ir žēl spelētāju, kur cieš dēļ tādiem kā Jūs. Viss. Un tad sekoja 6 h liegumu rakstīt čatā. Wtf? 4. Pierādījumi : http://prnt.sc/eiqebr un http://prnt.sc/eiqf6m (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) Rakstu Skočeles vietā , jo viņš nevar.
  3. Šī nav sūdzības , bet sasveicināšanās , Sveiks!
  4. Džim - Kapēc tu arī heito? Tur nav haks , #NostKrāpniekuDžims.
  5. Vecīt tu mūs vaktē ja? Mēs knapi 1 min pagāja un bijām 10 online
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Daniel_Rasputin. 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Charleston. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/eegtdf 4. Apraksts par situāciju : Mēs kad vēl nebija terra bijām 10 , ienāca 1 mēs ātri izmetām ,tad iespamojām tad braucu es uz terru un bijām tieši 10 on , viņš iedeva man wp par 11 cilvēki online . Gaidu video.
  7. Puisīt , ja zināji Edgaram_Zivtiņam ar to pašu izdarīji , mēs 4 ratā braucām uz mafbizz tu atbrauci sāki bērt pa mums + Piebrauci pie mans uzliki mg zvaigznes un centies nošaut , dot savus pierādiijums, gaidīšu
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Williams. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dyson_Cayenne. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Daudzi mēs no CF braucām uz terru , nu gatavoties spamošanai , viņš atbrauca un šāva + Daudziem lika MG zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/dzdq9s
  9. Nezinu vai tas ir hax , vai tā var , nēesmu nekad to darījis, RL tā nevar ar nitros + Tik ātri. Ja nav tas hakss , tad esmu galīgi atpalicis 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Williams. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maris_Smoke. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Man liekas ka hax , iedeva izmēģināt es tā nevaru. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=veDnMYv42-o&feature=youtu.be
  10. Bet apsties, man bija 160 reputācija tagad 71 , tu esi pārāk daudz spiedis , takā suspends garantēts.
  11. 1. Tavs Niks Forumā :DarkFlame. 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Essis. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš jau cik dienas man spiež dislike , vēlētos lai viņš saņem banu uz ļoti ilgu laiku. 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/dyfl04 http://prntscr.com/dyfl4v http://prntscr.com/dyfl8j http://prntscr.com/dyflaq http://prntscr.com/dyfld7 http://prntscr.com/dyflf6 http://prntscr.com/dyflh8 http://prntscr.com/dyflkf Vēl ir daudz kur spiež dislike , lai paši moderātori to apstās.
  12. Ko tu tē sāc mētāt? Ej vienā vietā , pats labi zini , lab nepostošu wp dabūsim
  13. Tev īsti skauž cik man gadu? Tev pašam 12-13 garentēti.
  14. Es zinu kad ir ooc incūlts , tu mazais nodevējs tāds , savējais skaitās ? Ok bet īsti ko nenofilmēji/ nenoskrīnoji kad tavējais mums riepas šāva? + Pietam tas nebija domāts uz tevs , mēs kā ar gonzales esam drafgi tā diršamies, protams caur Ooc pieradis rakstīt .
×
×
  • Create New...