• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

dE.

Lietotājs+
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

About dE.

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,343 profile views

dE.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

94

Reputation

  1. 1. Tavs niks serverī: Alex_Deluro 2. Admina niks serverī: Edijs_Tremeks 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/wr1a6wsgbc8jh7hikp84.png 4. Apraksts par situāciju: Kads sakars vispar ar 69 dienu banu ? Lol ? Tadam vienkarsi acc off un lai shale dilles.
  2. Kad tu izgāji, un kad atnāci atpakaļ? Mājas kontā nepieciešams ielikt naudu. Ja tavs mājas konts bija pa nullēm, tad tava māja automātiski pārdevās valstij, tāda ir sistēma serverī, tas attiecas uz visiem.
  3. Amm, publiski to nevar publicēt, uzPM`ošu tevi.
  4. Gan jau abi aizņemti. Raksti tad, kad skype statusiņš ir ''online'' or, tu vari nomainīt IP, reģistrēt jaunu accountu un viss poh.
  5. Ar vien biežāk tagad Zane sēž caur samp.lv skype profilu, jo Auģikam nav laika. Ko es varu teikt, turpini spamot skype un gaidi atbildi no Audio vai Zanes.
  6. Domāju, ka tad nav par ko uztraukties. Ja esi sūtījis sms, tad viņam jabūt, un sistēmā parādīs tavu tel. nummuru, ka tiešām esi sūtījis. Pašam bija Bite, un nevarēju neko pasūtīt dēļ ierobežotajiem limitiem, tāpēc pārgāju uz ZZ. Iespējams tur tā problēma. :/ Lai nu kā, raksti Audio skype: samp.lv, norādi savu tel. nummuru, un saki, ka esi sūtījis unbanu serverī.
  7. Tā vienkārši nevienu nebano par nonRP! Nesen ieviesa stingrāku soda sistēmu, tāpēc bano par nonRP, PG utt. lai jums beidzot pielektu, ka šitais ir RP serveris nevis FR ar RP funkcijām, vai kaut kāds RP pakaļ darinājums. Kā jau Auris teica, iznāciet no jaila un turpiniet DM`ot, neievērojiet RP, pārkāpiet tos pašus terminus atkal un atkal pa jaunam, viss poh. Labi, par tēmu. Pievērsi uzmanību šim punktam? ''Bite un Bifri klientiem: Pēc SMS nosūtīšanas atnāks pieprasījums apstiprināt pirkumu. Atbildē ir jānorāda skaitlis 1''
  8. Skaidrs, paldies par info! ;) Gaidam rītdienu, tad skatīšos. Palūgšu moderātoriem nesteigties ar topika klapēšanu, paldies. Došu atbildi rītdien/svētdien pēc 11:00!
  9. Ehh, sviests. Uztaisīju rr, viss itkā aizgāja, pa jaunam /fixcar, tagad pie mājas divi, identiski Infernusi. Paspēju /lock vienam no abiem - izdevās, taču, ir viens bet. Pēc 5 sekundēm Auto teleportējās, atkal parādīja fake vietu. ss: http://www.bildites....rq8umbkiuxy.png Pagaidām vēl neslēdziet topiku, moderātori.
  10. Tā tad, man pieder tumši zilas krāsas Infernus. Ienācu serverī pirms nepilnām 20 minūtēm, sāku spēli, skatos, ka Auto nav uz vietas. Domāju, kas tur liels, kāds hakeris atkal aizspēris pa puspasauli, tas jau normāli, samp.lv ikdiena, bet ne par to iet runa. Aizbraucu līdz mehāniķim, uztaisu /fixcar, aizbraucu līdz savam miteklim, Infernus vietā man uzspawnoja sarkanu ''NRG-500'' wtf. Labi, bet mans Infa bija blakus mocim, problēma ir tā, ka nereaģē vairāk uz /lock. Caur /findcar meklējot met citas vietas, kuras ir fake. Labi, ar to viss nebeidzās, aizbraucu uz to fake vietu, ja nu tomēr, uzmet atkal citu vietu, itkā kāds pārvietotos ar manu Auto. Nu labi, dodos uz nākamo vietu, kuru man rāda /findcar. Vieta netālu no Vagos hood, pie nelielas mājas - sarkans ''Manana''. Pieeju klāt, rakstu /lock sāk reaģēt, nu wtf. Varēju to ''Mananu'' aizslēgt/atslēgt, lai gan tas nebija mans transportlīdzeklis. Sarkanais ''Manana'' piederēja cilvēkam Maikls_Fox, jo tas Auto bija noparkots pie viņa mājas. Jautājums, man dēļ šitā servera laga nāksies pirkt jaunu Infernus? Pff, augstāk stāvošie admini, lūdzu rīkojieties. Nedaudz garīgo nosita pa mīnusiem, bet būs labi. Te būs screeni, skatamies paši: http://www.bildites....le2jyob7tvz.png http://www.bildites....hdx3t1gdjs7.png http://www.bildites....8awtkuss2fw.png http://www.bildites.lv/images/58225hfspoilvkfhzw3x.png Jautājums - Ko man darīt, un, vai admini kārtējo reizi aizslēgs topiku neatrisinot problēmu? Vēlos saņemt atbildes no augstāk stāvošiem adminiem. Izcelts speciāli priekš tādiem, kuri nemāk lasīt.
  11. Man nekad nav bijis uzlauzts profils, un nebūs. Nelietoju tādas paroles kā: arturs123, vai ko tamlīdzīgu, vai nereģistrējos citos komūnos/serveros ar tādu pašu paroli kā draugos, facebook, vai citos serveros. Paši vien esat vainīgi!
  12. Lūdzu, pierādījums! - http://www.bildites.lv/images/0uuqcrln5gvvjp676v9.png s0beitam ir zili burti, lejā, labajā pusē var redzēt.
  13. Tu minēji, ka neredzēji pārējos, tikai mani. Sanāk tā, ka nospecoji aptuveni minūti, tad ieliki mani jailā, un viss. End Story, pat neuzņemot Screen`u. un, diršot tikai savu forumā, bija tas un šitais, bet pierādījumu tev nav. Žēl, bet es strīdos ar adminu, kuram joprojām SA ir ielādēts s0bis. -_-
  14. Nestāsti! Teicu tev, skaidri un gaiši, lai speco id; 15. Jautājums tev - Cik ilgi tu mani specoji? 1 minūti, varbūt vairāk?
×
×
  • Create New...