• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

A.Karklins

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About A.Karklins

A.Karklins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-42

Reputation

  1. Ja Ej Di*st nav lamuvārds, tad es esmu supermens.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sam_Westbrook 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : RP avoid, log off aresta laikā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vaņ;a 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Ocean 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OCC 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vaņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://postimg.org/image/8qgdb0vct/ https://postimg.org/image/5eve9ai4b/
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freedrih_Gamora 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : VAņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://postimg.org/image/ff9bdquqb/
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toms_Zveja 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OCC 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vaņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://postimg.org/image/fvdo1raaz/
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alvis_Stooned 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hph 4. Kā vainas dēļ tas notika : vaņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristaps_Drivnieks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hph 4. Kā vainas dēļ tas notika : VAņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Mēs vēl šodien kad tev arestējām tu izgāji log off... Taču atkasies tu nonrperi un ej spēlēt minecraft kā visi pārējie 7 gadīgie, šeit tev nav īstā vieta, tu gribi lai visi rpo bet pats Log off tiklīdz tev uzvelk rokudzelžus.
  9. Jo ilgāk bēgi ,jo bīstamāks kļuvi. Jo bīstamāks ,jo vairāk zvaigznes! Mēs tikpat labi varējām tevi vienkārši dm, bet mēs to nedarījām,!!!!! Un ko tu vispār čīksti? Tu 2 reizes izgaji log off aresta laikā!
  10. Tas ka nevar redzēt rp nenozīmē ,ka viņa nav un šis ir tikai mazs fragments no lielā notikuma... Tu paņēmi personu ,kur mēs ķērām jau kādas desmit minūtes, un sāki bēgt. Video sāumā var redzēt tavu draugu kurš izlec ārā, aizskrien aiz kolonas un sāk šaut.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Notika pakaļdzīšanās... Viņam saplīsa auto, pēc kā viņš izlca sāka šaut un log off. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Čārlija 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Salcedo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomass_Brokley Taxists: Trevors_Bucins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB 4. Kā vainas dēļ tas notika : Taksistu ari jāsoda par līdzdalību ,jo viņš speciāli padeva atpakaļ lai viņš vaŗētu šaut. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. Akdievs nabadziņš... Vainīgajam banu uz gadu vajag!
  14. 1. Tavs niks spēlē : Kewin_Greeys 2. Administrātora niks spēlē : Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es zinu ,ka Džesika ir uzēdusies uz mani ,jo es pieķēru kā viņa atļauj IM hakot ,bet tas tā!!! braucu (Man piekasās Nicks ((http://www.samp.lv/index.php?/topic/83355-s%C5%ABdz%C4%ABba-nick-martinez/)) un kaut ko tur vingroja) pēkšņi mani ieliek jaila par Nonrp uz 4 stundām!?!
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kewin_Greeys 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mums jau iepriekš bija nesaskaņas, tapēc es viņam , rupji sakot, Uzd***u- Pēc kā viņš Izvilka ieroci pie domes un sāka šaut...(DM,CarDM,CS( Jo pie domes), Qs) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu ka lai pasaka!!! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ps. Niciņš arī māk spamot pa telefonu. SMSspam
×
×
  • Create New...