• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cyrex_1

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Cyrex_1

Contact Methods

  • Discord
    NavBļeģ

Profile Information

  • InGame
    Janis Freeman

Cyrex_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-9

Reputation

  1. Zinu,ka nedrīkstu te postot bet ir tāda vēlme..Tātad-Kāpēc serverim būtu jāatdod nauda,ja tu nejēdz braukt?Prisma nav vieta priekš iesācējiem!
  2. Ok,metiet mani jail par force op,tas taapat buus mazaak nekaa 3 mg zvaigznes.Vēlos lai admini tās noņem,un šo bērnudārznieku iemet jail par mg.
  3. Nu liec, gaidu.Un nē tur nebija cs.Es ic biju salietojies narko,un neko nesapratu,ko daru..Mēs braucām uz helovīna party,lol
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis Freeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff Melony 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu,mani ar Aleksu aizturēja robežsargs,viņš itkā nofotogrāfēja manu seju un ielika to datubāzē,bet es to paredzēdams biju norpojis situāciju,ka man uz sejas ir maska.Viņš to ignorējot itkā nofotogrāfē manu seju un uzliek zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa,daļēji manas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://www.bildites.lv/a/jwzjhbqp#jktq4r4k
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis Freeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick Reigns 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu,viņš mani šāva nost pie mana kluba un tad to turpināja darīt pie slimnīcas. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis Freeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Frenk Capone&Ricards Cliff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nu,mēs ar draugu pirkām māju un viņi sāka šaut 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis Freeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrei Sovenko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :u,mēs ar draugu vadājām rūdu un viņš sāka dm`ot.Tur bija gan truck dm, gan player dm,un tas atkārtojās vairākas reizes. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis Freeman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Blake Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu,viens čalis ietriecās mūsu mašīnā,un Blake uztaisīja ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://www.bildites.lv/a/bagh2gqa#ydmq38wm
  9. Tad ko tu dirs par kaut kādu nonRP,ja tev pat pierādījumu nav?Gudri dirst nav malku cirst!
  10. Paklau,ja jums ir kādi pierādījumi,ka es nonRP,tad taisiet sūdzību,nevis krājiet postus...
×
×
  • Create New...