• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SergejsBoss

Lietotājs+
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

About SergejsBoss

  • Birthday 12/18/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Meitenes,Sports
  • InGame
    Girts_Mendez

Recent Profile Visitors

1,465 profile views

SergejsBoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

  1. Zinot šejienes īpaši izpalīdzīgo administrāciju, vari aizmirst, ka kaut ko dabūsi atpakaļ. Tā nu te tas ir, admini ķip ir krutākie, kingi utt, bet palīdzēt nepalīdz. Ja satiksi mani IG (Sergejs_Taylor) pieskrien, nopirkšu tev to sultanu. ;)
  2. Low acc, par dm cs 20min, un tad vel brinas ka viss serv dm :D kova panem vel shitadus klaunus, driz par hax iemetis uz 1h jaila.

  3. Zelta vārdi, tādu adminu te nevajag, vienkārši SYY nebūtu noturējuši mafbizz`u bez jums un tāda nabaga, kā Tu Rickie.
  4. KO TU DIRS :S:D:SAD:SAD:AS:DA:DS:SAD Mēs pat tuvu zonai nebijām, plus tu pat nezini kas ir zona. Tīrākā diršana, sasēdināji mūs visus jailā, un laimīgs sēdēji uz sūdu čupas.
  5. Tavs segvārds serverī: Girts_Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Michel_Arturo Detalizēts apraksts - Mix,JailDm Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://failiem.lv/u/wmitjuc#
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Marks Susurs Detalizēts apraksts - MIX Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/g/nkrpuwz# Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  7. Rekur turpināja ooc insult :http://failiem.lv/g/dtujtng#
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Dens Krugers Detalizēts apraksts - DM, Ooc insult, tur arī bija mix, bet to nenoskrenoju. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/u/iudpwfp# Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Alans Kandalee Detalizēts apraksts - Viņs bez rp piebrauc klat un atnem auto. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/g/ewyfgyy# Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Steven Dalek Detalizēts apraksts - DM Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/u/evppnuu# Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Henrijs Henson Detalizēts apraksts - mix Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/g/dmxnyhq#aa/sa-mp-000.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Girts Kartupelis Pārkāpēja segvārds serverī: Amigo Toms Detalizēts apraksts - ooc insult Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/g/frruddr#
×
×
  • Create New...