• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Diego_World

Lietotājs+
  • Posts

    640
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Diego_World last won the day on October 18 2014

Diego_World had the most liked content!

About Diego_World

  • Birthday 07/10/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Diego_World

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

8,311 profile views

Diego_World's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

193

Reputation

  1. Жил,был Diego World.

    GTA lādējās.

    1. -Мажор

      -Мажор

      sūda brāl, laiks RM vadīt atkal ? :D

    2. Diego_World

      Diego_World

      Huijzin :D Varēt bišk paārdīties.

  2. Drīz jau beigsies skola un jāatsāk spēlēt/vadīt RM.

  3. Nu ta esmu atpakaļ sampā,bet nu galīgi mazs laiks būs ieskriet iekšā,tā uz prikol iejiet .

    1. Diego_World

      Diego_World

      Es nezin,nezinu,kas to pat vada,bet nu negribu būt līderis tagad.

    2. -Edijs

      -Edijs

      Čau čau Rolli :D es es vadīīju,šodien aizgaju no rm,takā rm nav līdera pašlaik.

  4. Labs ir,mans dodās prom uz laiku no sampa,drošvien ieskriešu,nedēļas nogalēs kādu nošaut un tā,jo samp es "mīlu"

    1. -Howijs

      -Howijs

      lel, nopirkt līderi un tad aiziet prom. tooo lox

    2. Tom Capone
    3. Diego_World

      Diego_World

      @-Howijs tev *** nav? @Tom Rio bļē-skola vecīt,skola...

  5. Beidz jauns un sakarīgs admins "Karlis Thomsons <33

  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Diego_World 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jammy_Snappy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nonrp ,Qs,NonRp zvaigzne,būdams ments vēl lamājās,strādā pa kārtības policiju un nekādu tiesību nav apstādināt mašīnu. Uzliek zvaigni un nogalina. 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Ko tu vēl kautko dirsinies virsū,vecīt tev jau trūkst vārdu,vairs jau neko izdarīt nevari,šas jau sāksi raudāt (kāds tevi saldētavā turējis ir,ka visulaiku piemin to vārdu?) Šis man patīk,ej izaudz no neta,paskatos uz tavu time online forumā un tu vēl saki,lai es kautkur izaugu un eju? Tev pašam par sevi smiekli nenāk tu putekļsūcēj? Ja es sievieti nosaucu par veceni tad tas man ir nesaprotama informācija?Vecīt tu saproti,ko tu vispār runā? tālāk neturpini,raksti pm,zvan skype ,lai tālāk dara savu darbu admini.!
  8. 1.Par mixošanu ielika jailā viņu,tur nav mana problēma 2.Tava gudrā sieva pateica,ka dodās apciemot savu vīru,pēc kā jautāju "Kas viņš ir" viņa deva atbildi,ka komisārs. Lūdzu tev MG.IG jau tev to skaidroju. 3.Ļēvākie rp,neapgrūtināšu keybindera darbu. Visu pateici? 4.Par jūsu sastāvu mēs vispar paklusēsim
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tyga_Makaveli 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Benjamin_Van_Leeuwen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :1) Paskatamies,kāds policijai ir komisārs. 2)Izmanto komandas savai vajadzībai,atver Z-51 durvis,pats iziet laukā čillo ar savas vecenes 3)Nedaudz insults. 4) Neklausa ģinerāļa pavēli,kautko tur pie sevis gudro. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. [sAMP.LV] Sūdzība par administratoru Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē:Tim_Stiflers 2. Administrātora niks spēlē: Jack_Mercy 3. Pierādījumi par pārkāpumu:Nav vajadzības,terru laikā ir aizdomas ,ka lieto hakus! 4. Apraksts par situāciju:Man ir tiesības redzēt pēdējo terru BG vs VG ,vēlos redzēt Jack tavu video ,aizdomas,ka lieto hakus. 04.07.2016 22:38...Pieprasu visu video!
  11. Nu jūs padomājat loģiski? Aleews ir vienmēr hakojis un kāpēc tgd ,lai nebūtu haki? Tak banojat 365 viņu un ņemiet līderi nost!
  12. 1.Matt_Stiflers 2.Johan_Banderas i Harry_Taylor 3.Bla bla bla ,braucu uz karjerām IC ķipa man tur māja tās 3 būdas,centos to viņiem ieskaidrot,bet sanāca tā,ka viņi taisīja nonRP tēmējot uz mani,neuzrādot savus dokumentus,pat nezinot,kas viņi ir,pat ne orderi,ka viņi drīkst to vietu pārņemt,sakot,ka tur kautkāda karadarbība,bet neko tādu neredzēju,sakot,ka ķipa nekas nav vajadzīgs,ne bloķēt ieejas neko...karoč,vieta,kur strādā cilvēki + es at taxi atbraucu strādāt ,vest uz mājām karjerā strādājošus cilvēkus...Nu nu Harry sāc viņs disciplinēt,sākot ar to,ka jāuzrāda orderi utt. + MIX (dzīvē sūdzēšu jūs policijā,ka vēlaties mani nošaut -čatā redzams) 4.
×
×
  • Create New...